MALE STOLICE ZA MALE POVRŠINE – Ollie je stolica na sklapanje koja izgleda vrlo dobro u interijeru i obje svoje forme

RockPaperRobot brend dizajnirao je Ollie stolicu koja svoju inspiraciju nalazi iz okoline. Stolica ima unikatan sistem sklapanja koji je čini dva inča debelom, kada je sklopljena i tada izgleda kao diskretno umjetničko djelo.

Kada se stolica razdvoji ona postaje idealna za duge sate sjedenja jer ima ugrađenu lumbalnu potporu, koja ne samo da je čini prelijepom, već i nevjerojatno udobnom također.

 

Konstrukcija stolice koristi aluminijske oplate i fleksibilne, jako lijepe, drvene komponente rađeneod tikovine, što ih čini idealnim za interijere i eksterijere. Ali, prava magija Ollie stolice leži u njenom gracioznom načinu otvaranja i zatvaranja.

 

U pokretu koji skoro da djeluje kao mađioničarski trik, stolica se otvara na zadivljujuć način i sve što je potrebno kako bi se ponovno pokrenula i zatvorila jeste povlačenje opruge koja se nalazi na njenom zadnjem dijelu.

 

Ollie stolica je jednako dobra i za vanjsku i unutarašnju upotrebu, a njena estetika napravljena od kombinacije drveta i metala savršeno sarađuje sa svim stilovima dekora. Pored toga, možete biti skroz sigurni u to da će ova stolica dugo vrijeme impresionirati vaše goste svojim hipnotizirajućim tehnikama sastavljanja i rastavljanja.