Maja Nikolić, renomirana pjevačica koja se pojavljivala u brojnim rijaliti programima, nedavno je otkrila da razmišlja da se pridruži predstojećoj sezoni popularnog rijalitija “Zadruga”. Ona je naglasila da će njena odluka da učestvuje zavisi od dobijanja izuzetno primamljive ponude, odnosno honorara koji premašuje iznos koji je dobijala za svoje prethodne rijaliti poduhvate.

 

 

 

 

Učešće u rijaliti programima predstavlja izazov za Maju, posebno kada se okupe poznate ličnosti, kao što je slučaj sa nadolazećom “Elita Cooperative”. Maja je među prvima učestvovala u rijaliti programima poput “Farme” i “Dvora”, koji su predstavljali nove i nepoznate ličnosti. Ona predviđa da će u predstojećoj sezoni “Zadruge” nastupiti poznate ličnosti iz javnog života. Kada je u pitanju odnos sa koleginicom Gocom Tržan, Maja se nije suzdržavala. Otvoreno je optužila Gocu Tržan da kopira njen stil, što je iznenadilo i izazvalo negativne komentare. Maja je najoštrije osudila Gocin postupak i izrazila uvjerenje da Goca nije dobra osoba, sklona ogovaranju i spletkama. To je, prema Majinim riječima, razlog zašto o Goci radije ne priča.

 

Maja je iznijela i kritike na račun Gocinog učešća na muzičkom takmičenju. Prema Majinim riječima, Goca je dala neprimjeren komentar o djetetu koje je pjevalo Majinu pjesmu, koju je smatrala nedostojnom. Maja smatra da Goca zbog svog pjevačkog umijeća nema potrebne kompetencije da bude član žirija, a kritikuje i odluku produkcije da je angažuje za tu ulogu. Uprkos različitim mišljenjima i sukobima, Maja ostaje posvećena svojoj muzičkoj karijeri i svojim sinovima. Svojim komentarima pokazuje svoju odlučnost da ostane vjerna sebi i ne dozvoli da je bilo ko spriječi u ostvarivanju njenih težnji.

 

Oglasi