Već danima se u medijima i na društvenim mrežama šuška o ljubavnom trouglu u kojem su Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević.

Po ulasku u rijaliti, Aneli je tvrdila da je njen supružnik romantično povezan sa Stanijom. Mlada glumica se javila i priznala da nije znala za Asminin bračni status. Međutim, on ju je obavijestio da ima dijete sa svojom prethodnom djevojkom i da su ostali u dobrim odnosima.

Do prije nekoliko sati bila sam s njim u vezi, ali sam nedavno raskinula s njim. Rekao sam mu da će me, ako me zaista voli i poštuje, pustiti. Pozvala sam ga da se pomiri sa svojom bivšom ili da nađe nekog drugog s kim će biti, jer ja trebam da budem sama. U početku sam mislio da je sve namještaljka, ali on me nije osvojio materijalnim posjedima. Iskreno se potrudio da bude sa mnom, uprkos mojim rezervama zbog mojih religioznih uverenja i njegovog uočenog interesovanja za površne stvari poput poznatih ličnosti i automobila. Naša veza je počela tako što je on iznajmio stan preko puta mog i dijelili smo dnevne pauze za kafu. Bilo je to kao iz bajke, ali me stvarnost jako pogodila kada sam otkrio istinu koja me čeka u Srbiji.

Bio sam potpuno zaslijepljen postojanjem njegove žene i djeteta, jer mi je samo spomenuo dijete i tvrdio da je imao druge veze nakon braka. Bio je slobodnog duha, a mi smo se jako zabavili u Majamiju. Tokom našeg putovanja u Crnu Goru, bombardovana sam telefonskim pozivima koji su me optuživali da sam kidnapovala nečijeg muža. Vijest je bila haotična i alarmantna. Nakon što se raspitivao o situaciji, osoba s druge strane je objasnila da se njihov bivši nedavno pridružio ekskluzivnoj grupi, što je izazvalo uzbunu. Vijest je bila neodoljiva i izazvala sam nervni slom u Budvi. Sve sam vjerovao ovoj osobi, ali sada nikome nisam mogao vjerovati. Pregledao sam informacije i došao do odluke da je vrijeme za prekid veze. To nije bila emotivna odluka, već praktična. Znao sam da moram dalje. Kao rezultat toga, odlučio sam da otputujem u Ameriku da razbistrim glavu.