LUKSUZNI NEBODER KOJI KRASI ČIKAGO – treći najveći neboder!

U toku ove godine očekuje se početak izgradnje megavisokog nebodera u Čikagu koji će se sastojati od luksuznih apartmana i hotela sa pet zvjezdica. Napravljen od 348 metara visine “Vista” će postati treći po visini luksuzni neboder koji imaju u Čikagu i najviša zgrada na svijetu koju je zapravo projektovala žena.
Neboder će se sastojati se od tri spojena tornja poredana po visini koja će se uzdizati na 46, 70 i 95 spratova.

luksuzni neboder u čikagu

dizajnidom16

Njegov reljefni izgled  je inspirisan  prirodnim formacijama kristala koje podsjećaju na piramidu bez vrha. Zahvaljujući talasastim oblikom i bojom između plave i  zelene , fasada nebodera podsećat će na obližnje vodene površine rijeke Čikago kao i jezera Mičigen.
Stambeni dio kompleksa sadržat će više od 400 luksuznih apartmana. Cijene njegovih stanova kretat će se od milion dolara za jednosoban stan do vrtoglavih 17,1 miliona za penthaus koji će biti  postavljen na dva sprata.

dizajnidom18

dizajnidom17

Crpeći inspiraciju iz prirodne lepote kristala i elegantne spoljašnjosti kule , firma HBA je odabrala četiri palete boja za enterijer stanova koje su dobile naziv  po dragom kamenju: topaz,safir, ametist i  fluorit .

dizajnidom15