LUKSUZNA VILA: Pogledajte moderni dragulj Ibize

Iako možda sebi ne može priuštiti ogromne luksuzne kuće i vile možemo ih barem gledati na internetu i diviti im se. Danas ćemo vam pokazati jednu nevjerovatno modernu i luksuznu vilu vrijednu divljenja. Ova vila nazali se na liticama Es Cubells na otoku Ibizi. Ovaj otok je poznat po svom čistom, tikriznom moru koji je smješten u Sredozemnom moru u Španjolskoj.

Neobično lijep sa svojim tradicionalnim naseljima i predivnim krajolikom koji će oduševiti svakoga. Jednostavno podsjeća na bajku. Ljetovanja su ovdje veoma skupa a pogotovo imati villu na ovakvom mjestu je pravi luksuz.

Ova vila ima pogled na more sa ogromnim i predivnim terasama na kojim se nalazi ogroman bazen i prostor za ležanje i uživanje.

Vila je građena na četiri sprata koji su vrhunski osmišljeni i uređeni. Sadrži sedam spavaćih soba luksuznog uredjenja a glavna kraljevska spavaća soba ima čak 60 kvadratnih metara sa predivnom terasom kao i pogledom. Ako su gosti u posjeti svaki ima svoju spavaću sobu kao i pristup teretani, bazenu i kućnom kinu ali naravno i bazenu.