**LUKSUZ I ELEGANCIJA: Pogledajte uređenje mediteranske kuće na Ibici!

Za svakog ko posjeduje dubok džep i želi da ima ultimativni luksuz i eleganciju sa velikom privatnošću onda je ova kuća za vas. Da bi iznajmili ovu kuću morate biti spremni da se mnogo napatite ali ćete je definitivno dobiti na kraju i to na predivnoj Ibizi!

Kada god poželite nešto sasvim nesvakidašnje i moderno, nešto što će vam oduzimati dah svojom ljepotom – današnje arhitekte i razne firme imaju mnoge ideje i projekte za vas ali naravno i uz velike troškove!

Svi ste čuli za Ibicu, otok koji jednostavno nikada ne spava! Ovaj Balerijski raj je pravi dragulj mora na kojem imate sve od noćnih klubova, ekskluzivnih restorana i predivnih plaža. Još jedna jača strana ovog otoka su predivne kuće i građevine koje su svakako raj za oko! Ovaj dom koji ćemo vam danas pokazati je pravi dragulj ovog ostrva, smješten je u brdima pokrivenim borovom šumom. Ovaj dom obećava eleganciju i komfor, luksuz sa predivnim pogledom i privatnošću za ultimativni odmor i potpuno uživanje svih blagodati ovog otoka!

 

Oglasi