Novinari televizijskih vijesti općenito se doživljavaju kao osobe koje su visoko obučene i profesionalne.

Često vidimo samo njihov gornji dio tijela, što im daje sofisticiran i uglađen izgled. Međutim, strani voditelji otkrili su šta se krije “ispod površine” u video snimcima, jer donje polovice njihovog tijela nisu uvijek odjevene tako formalno kao gornje. Nedavno je Oliveru Čolović, jednu od naših voditeljki, kamerom uhvatila koleginica sa televizije Pink dok je bila u programu. Vidjelo se da je odozgo nosila svečani sako, ali ga je uparila sa biciklističkim cipelama i ravnim papučama na dnu. Kolega ju je u šali nazvao “gospođica” i podijelio anegdotu na Instagramu.

Voditeljica lokalnih vijesti je bez oklijevanja pročitala pripremljeni scenario od svojih kolega, što je u potpunoj suprotnosti s njenim oklevanjem kada je iznosila kontroverzne teme. Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su na stadionu “Karaćorć” pobedili u izvođenju penala protiv Mladosti iz Luća. Utakmica je završena rezultatom 0:0 nakon 90 minuta igre. U seriji “Kreća” jedini neuspešan pokušaj imao je Pavlović iz gostujućeg tima, koji je proglašen za tragičnu figuru meča sa konačnim rezultatom 5:4. Izabranici Nenada Lalatovića sada su se plasirali u ključnu fazu takmičenja, koja bi, ukoliko prevladaju, mogla da dovede do šuta za šampionat.
Utakmica je bila sve samo ne obična, a voditeljka Radio-televizije Vojvodine je pogrešila navodeći da je utakmicu pratilo milion gledalaca, a da je Vojvodina pobedila u izvođenju penala rezultatom 5,4. Iako su greške česte i mogu se pojaviti u bilo kojoj profesiji, ova će se sigurno dugo pamtiti. Pored toga, Dragana Katić, 52-godišnja osoba, poredi se sa zmajem. Ona otvoreno priznaje da je njena zdrava građa rezultat stalnih posjeta teretani, redovnog vježbanja i zdrave prehrane.

Iako se još nije bavila kozmetičkim zahvatima za podmlađivanje, izrazila je želju da to čini i ubuduće. Da bi se postigla zdrava i estetski ugodna koža, ključno je da joj pružite odgovarajuću njegu, što može uključivati ​​stalne posjete dermatologu. Dragana se u televizijskom programu “Nikad nije kasno” ističe kao jedna od retkih učesnica koja hrabro igra upadljive i provokativne ansamble. Nakon najnovije epizode, mnoštvo gledalaca komentarisalo je njen odvažni izbor garderobe.