All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

LJUBITELJI STE MIRISNIH ŠTAPIĆA – evo kako ih trebate koristiti!

loading...

LJUBITELJI STE MIRISNIH ŠTAPIĆA – evo kako ih trebate koristiti!

Ako niste znali redovnom i pravilnom upotrebom mirisnih štapića možete promjeniti energiju u vašem domu kao i u vama samim. Oni se uveliko koriste u aroma terapiji, a postali su i sastavni dio svakog prostora .

Međutim postoje pravila na kojim mjestima se koristi koji miris, mada su ona uopštena i trebate slušati svoje “unutrašnje ja” pošto nam ono govori nepogrešivo šta nam je potrebno .

Spavaća i dnevna soba

Spavaća soba je mjesto u kome treba da smo potpuno opušteni, ali istovremeno i mjesto u koje najviše ispuštamo nagomilanu negativnu energiju tako da ovde trebate koristiti mirise koji smiruju i koji “čiste” prostor od negativne energije.

Dnevna soba je mjesto u kojem provodite veliki dio dana i u njoj bi trebali paliti štapiće koji podižu životnu energiju i osnažuju vas.

Vrste mirisnih štapića i njihova svojstva:

Bijela žalfija – Najbolje čisti prostor od nakupljene negativne energije. Odlična je za prevenciju od gripe i ostalih bolesti koje se prenose preko vazduha, jer ima i dezinfekciona svojstva .

Cimet – Koristi se za dizanje energije na opštem nivou. Preporučuje se svim onim ljudima koji se bave energijom da ga koriste dok se pipremaju za terapije.

Lavanda – ovo je najmoćniji miris za smirenje od svakog stresa i kao  kod svih psihičkih neuravnoteženosti. Odličan ukoliko želite da utonete brzo u miran san.

Kafa – je još jedan veom moćan energetski čistač. Efikasan je za otklanjanje noćnih mora i problema sa spavanjem (svi znamo da je kafa odlična za buđenje, ali njen miris ima potpuno druge osobine ).

Kokos – je veoma moćan opuštajući miris. U potpunosti opušta i istovremeno  smiruje tijelo i um čak i u stanju velikog stresa. Naučne studije su dokazale da su studenti koji su tokom učenja koristili ovaj miris brže i bolje pamtili, tako da se toplo preporučuje njegovo korištenje svima koji uče.

Tags: , , ,

Related posts