LJEPOTA MAJAMIJA: Zavirite u fenomenalan stakleni dom!

Ljudi koji posjećuju Majami ali i žive tu, šesto razmišljaju o veoma modernim i orginalno dizaniranim penthausima i domovima bez obzira na opasnost od uragana. No, nismo tu danas kako bi pričali o tome. Današnji fokus će biti na nevjerovatno predivan stakleni dom koji ima svoj naziv Glasshouse. Ova zgrada ima 23 jedinice sa nevjerovatnim uređenjem i organizacijom enterijera, ukoliko ste spremni da platite ogromnu količinu novca ovaj sav luksuz može da bude vaš.

Na krovu luksuzne zgrade nalazi se predivan bazen sa dosta mjesta za sjedenje i uživanje.

Smješten na luksuznoj enklavi zvanog Coconut Grove, ovaj dom je zamišljen kao stambeni objekat veoma niske izgradnje koji se sačinjen od velikih apartmana sa kvadraturom od 300 metara kvadratnih. Ovu kvadraturu imaju domovi sa samo jednom spavaćom sobom. Ukoliko želite da kupite stan sa više spavaćih soba, npr četri onda stan ima kvadraturu i preko 700 metara kvadratnih. Pogledajte i sami slike i uvjerite se o kakvom se luksuzu radi.

Ne možemo, a da ne spomenemo da na vrhu zgrade također nalazi otvorena kuhinja sa predivnim ostrvom i mjestom za objedovanje i druženje. Idealno mjesto za luksuzno partijanje i duženje.

Kako se vama dopada? – Izgleda zaista pa nevjerovatno!?