Lepa Lukić je jedna od najpriznatijih folk pjevačica na našim prostorima, prešla je devedesete i već duže vrijeme ne nastupa redovno. Međutim, u proteklih nekoliko godina, pojavljivala se u raznim rijaliti programima, na veliko razočarenje svojih obožavatelja, koji su smatrali da u ovoj fazi svog života ne treba da pribjegava ovakvim reklamnim potezima.

 

Naime, mediji su također nedavno spekulisali da je Lepa Lukić strastveni kockar i da se u rija liti šou uključila kako bi podmirila dugove. Međutim, pjevačica nije potvrdila ove navode, iako je poznata po svojoj otvorenosti i spremnosti da razgovara o raznim temama. Zbog toga je često pozivaju da gostuje u raznim emisijama.

 

U mlađim godinama, pjevačica Lepa Lukić je voljela kupm ovinu i putovala je u inostranstvo da bi kupovala vrhunsku odjeću i modne dodatke kako bi bila posebna i isticala se od ostalijh pjevačica. Pjevačica i sada uživa da se oblači na ovaj način, često oblači haljine od vrhunskih materijala i svilene marame omotane oko glave. Prilikom nedavne promocije albuma i dodjele nagrada, prisutni su primjetili da je Lepa Lukić sa perika prešla na marame, jer je njima udobnije i lakše za rukovanje. Ona je ranije izjavila da je nošenje perika opterećujuće, da nije jednostavno i da stalno mora paziti, izaziva nelagodu i zahtijeva stalnu pažnju kako bi se osiguralo da je na svom mjestu i da izgleda reprezentativno. Šalovi su sada postali prepoznatljivi dio njenog ličnog stila. Koje je vaše mišljenje o pjevačici Lepoj Lukić? Svoje mišljenje pišite nam u komentarima ispod ovog posta?