LEGO KOCKICE – INSPIRACIJA ZA DJEČIJI NAMJEŠTAJ – čuvene igračke koje su pružale inspiraciju mnogobrojnim generacijama djece, razvijale njihovu maštu i kreativnost


Cjelokupna linija proizvoda za djecu predstavlja jednu mozgalicu koja čeka da je dječica riješe, dok ovo uzbuđenje dolazi po cijeni jednostavnog namještaja. Kompanija LEGO kreirala je ovu kolekciju za sve buduće generacije koje bi trebale da razviju svoje vještine tokom rasta i razvoja.

Kocke za slaganje mogu biti ugrađene u krevet ali one nisu tu samo za malene pametnjakoviće koji borave u sobi, već također predstavljaju i pravu poslasticu za svakoga tko ih promatra. Ove komponente izgledaju zaista fennomenalno, čak i onda kada su uparene sa vrlo sofisticiranim kućnim dekorom.

Dizajn namještaja u ovoj LEGO zbirci evocira na djetinjstvo, istovremeno stvarajući jako vedru atmosferu koja pogoduje razvoju naše djece. Komadi namještaja smješteni u zbirci predstavljaju pravu magiju, a njihove kocke postaju rukohvati i ostali dijelovi skrivenih plakara, ladica i ostalih površina za odlaganje stvari.