KVALITETAN I JEDINSTVEN GARDEROBER ZA VAŠU SOBU – kvalitetno dizajnirani namještaj koji je jedinstven, ne može se pronaći tako lahko, bez obzra na izobilje izbora koji imamo

Ovaj nevjerovatni garderober osmislio je izraelski dizajner Alon Dodo, koji je veoma umješan kada se radi o kreiranju predivnih moderni komada namještaja od kvalitetnog drveta, upotrebom tradicionalnih tehnika koje su danas većinom postale zanemarene.

Brilijantni potez ovog dizajnera bio je i uklanjanje tradicionalnih ručki na fiokama i njihova zamjena sa manjim crnim detaljima. Ono što Alon Dodo voli da inkorporira u svoje komade namještaja su prefinjeni detalji koji pomalo mijenjaju prirodni izgled svakog dizajna i daje im lični pečat. To se pravi tehnikom utiskivanja, koja predstavlja ubacivanje materijala u šupljine na bazi objekta, a kao rezultat pruža nove i interesatne šablone.

Ali, najbolji dio ovog garderobera svakako predstavlja skrivena pregrada na njegovoj gornjoj površini, koju ste sigurno barem jednom u životu vidjeli. Sve u svemu, ovaj garderober čini savršeni komad namještaja koji se veoma lhako može uklopiti u svaki dom i svaki stil.

Sa ovakvom sakrivenom pregradom, sjajnim dizajnom i predivnim insertima, Dodo je kreirao još jedan ekskluzivni komad namještaja koji će se isticati svojom ljepotom u vašem dnevnom boravku. Ukoliko ga kupite, nemojte nikome otkriti da ima tajnu pregradu!

Oglasi