KUĆA SA IZRAŽENIM STAKLENIM POVRŠINAMA – Skylab Architecture studio zaslužan je za izgradnju ovog ugaono dizajniranog doma u Oregonu


Jedna od glavnih karakteristika enterijera jeste zadivljujući i relaksirajući prizori prirodnog drveta ugrađenog u dekor svake prostorije putem velikih staklenih površina u punoj veličini, koja su idealna za kreiranje idiličnog pogleda na prirodno okruženje. Određene površine, kao što je kuhinja, potpuno su zastakljene, dok rasprostranjena upotreba svetlo obojenog drveta širom kuće čini njene površine šik i gostoljubivim.

Jedan od najzanimljivijih delova kuće jeste njena kancelarija. Ovaj prostor sadrži bele police koje prekrivaju ceo zid, ostavinske elemente kreirane od prirodnih materijala i ploču stola koja dolazi u nastavku plakara.


Glavno kupatilo takođe poseduje izvanredan pogled, u njemu se nalaze velika tuš kabina sa sivim keramičkim pločicama i veoma modernim staklenim zidom i svetlarnikom.


Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja dele jedan isti otvoreni plan prostora, ali su površine dnevne sobe i trpezarije podeljene zidom na kome se nalaze kamin i televizor.

Oglasi