Svakodnevno se susrećemo s brojnim člancima koji govore o iskustvima poznatih ličnosti iz industrije zabave. Ipak, posljednjih šest mjeseci porodica Ražnatović se konstantno pojavljuje kao primarna tema svih razgovora. Njihove borbe i trijumfi privukli su značajnu pažnju. Izvanredan je bio trenutak kada se rodio mali Krstan, drugi unuk Cece Ražnatović i drugi sin Veljka Ražnatovića. Mediji su vrijedno pratili svaki aspekt njihovog života, počev od trenutka kada je Bogdana napustila bolnicu sa novorođenčetom. Domaća publika je pažljivo pratila svaku objavu Ražnatovićevih na društvenim mrežama.

 

Svaki put kada se vidi fotografija malog Krstana, najmlađeg člana porodice, javnost se zadivi koliko je sladak. Iako ima samo četiri mjeseca, Krstan je već postao popularna ličnost na profilima članova svoje porodice na društvenim mrežama. Njegove preslatke frizure i svaku porodičnu avanturu pomno prate obožavatelji kojima se ne može zasititi njegov šarm. Počevši od njegove bake Cece Ražnatović, potom roditelja, a sada i tetke Anastasije, svi su očarani njime, što je dovelo do velikog broja pratilaca. Nedavno su ga izvodili u redovnu šetnju, a njegova ponosna tetka je podijelila njegovu sliku sa javnošću. Vrijedi napomenuti da njegov izbor odjeće nije slučajan; uzorak tigra predstavlja njegovu vezu sa pokojnim djedom, koji slučajno ima isti rođendan. Kao rezultat toga, slika je dobila pozitivne reakcije javnosti.

 

Mali Krstan, koji je rođen u aprilu, trenutno uživa ljubav i pažnju svojih roditelja, uz podršku starijeg brata Željka i odane bake. Uprkos svojoj mladosti, već je osvojio srca mnogih svojim prisustvom na brojnim objavama na društvenim mrežama. Podsjetimo, Bogdana Ražnatović i njen suprug Veljka sredinom aprila dočekali su sina Krstana. Po izlasku iz porodilišta, radosna porodica se preselila u vilu na Dedinji, gdje planira da boravi neko vrijeme. Kada Bogdana bude spremna da se vrati, vratiće se u Titel, gdje je Cecinom sinu poklonjena kuća kao dio miraza.

Oglasi