Ljeto je već u punom toku a tokom ovog užarenog perioda, mi većinu vremena provodimo vani, na terasi ili u svojoj bašti. Zašto je onda ne sredite kako bi ono izgledalo baš prema vašoj mjeri?

Ukoliko ipak nemate ideja kako bi bašta trebala da izgleda, ovaj članak će da vam pomogne prilikom toga.

Generalni savjet jeste da bašta bude uredna. Znači bez prostornog veša, kesa i bez starih automobilskih guma i ostalih stvari koje su neugodne. Zatim, onda birate cvijeće po izboru koje treba da je u skladu sa niskim rastom (borovina, šimširi, tujama i slično) zatim to sve trebate da uklopite sa drvećem koje je već tu i ono će vam napraviti hlad.

Donosimo vam 30 orginalnih ideja za uređenje bašte:

 

exotic_landscape landscaping_pictures landscaping_photo landscaping_ideas landscaping_idea landscaping_designs landscaping landscapes landscape1 landscape_photos landscape_photo landscape_ideas_gardens landscape_ideas landscape_idea landscape_gardening landscape_design landscape_5 (1) landscape_6 landscape_4 landscape_3 landscape_2 landscape landscap landcape_garden_ideas fronthouse_landscaping fronthouse_landscape front_house_landscape backhouse_landscaping landscaping_photos

Oglasi