Svake godine, Heidi Klum nikada ne propušta da impresionira svojim kultnim kostimima za Noć vještica. Nedavno je na Instagramu otkrila svoju odabranu odjeću, gdje se vidi kako gola leži na sofi.

Osoba koja je nadaleko poznata kao kraljica odjeće za Noć vještica nedavno je objavila fotografiju na kojoj zavaljena na ružičastom kauču s taftastom tkaninom dok je potpuno razodjevena. Grudi su joj zaklonjene rukama, a u pozadini se vidi veliko umjetničko djelo koje prikazuje dvije osobe duboko uključene u romantičnu vezu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Čim se poznata manekenka oglasila, pratioci društvene mreže počeli su da spekulišu šta se krije ispod površine. Oni su situaciju nazvali “zatišjem prije oluje”.

Vrijedi napomenuti da je Klumova, javna ličnost, prošle godine na zabavi za Noć vještica u New Yorku obukla kostim nalik na crva. Celokupno telo joj je bilo skriveno, osim očiju koje su ostale vidljive.

Nadalje, pojavljivala se u raznim privlačnim odjećama, uključujući Fionu iz Shreka, vukodlaka, vanzemaljca i Jessicu Rabbit. Samo stvaranje njenog vanzemaljskog kostima trajalo je više od deset sati, dok je pedantno nanosila šminku i protetiku.

Oglasi