U posljednje vrijeme mediji veliku pažnju posvećuju sinu i kćeri Anđelke Prpić. Njen sin Jakša oduševio je publiku izuzetnim glumačkim i voditeljskim sposobnostima, dok je Čarna, njena mlada kćerka, postala neočekivano istaknuto prisustvo u životu komičara. Vijest o Anđelkinom izboru za drugo dijete iznenadila je mnoge, a formiranje porodice sa njenim novim partnerom Markom Žugićem izazvalo je brojne rasprave u medijima.

 

Odnos Jakše i Čarne je od samog početka bio izvanredan, a očekuje se da će s vremenom dodatno ojačati. Anđelka s ljubavlju izražava svoje uzbuđenje zbog kćerke, kao i zbog drugih životnih odluka, uprkos kritikama mnogih. U emisiji “Balkansko ulicom” otvoreno je govorila o preprekama i pozitivnim iskustvima u svom životu. Iako je u početku bilo sumnje u trajnost njihove veze, vrijeme je pokazalo da je njihova ljubav bila jača nego što se mislilo. U maju je rođena ljupka djevojčica koja je odmah osvojila srca cijele porodice, a posebno njenog brata Jakše, koji je ponosno preuzeo ulogu čuvara.

 

Vjeruje da svaki trenutak i odluka u njenom životu imaju svoj razlog, i iako možda postoje alternativni putevi, ona ne bi mijenjala nijedan aspekt svog života. Anđelka je sa osmijehom izrazila da je sve svoje napore posvetila svom životu i da nema želju da se mijenja jer se osjeća zadovoljna i ispunjena svojim putem. Uprkos pritisku medija, Anđelka ostaje odana sebi i živi sa nepokolebljivom vjerom u sopstvenu sudbinu. Njena priča služi kao inspiracija mnogima, a njeni izbori je odlikuju kao osebujnu i iskrenu osobu koja samouvjereno prihvaća svaku odluku koju je donijela u svom životu.

Oglasi