jedna od najpoznatijih porodica u Srbiji je svakako porodica Ražnatović , a popularni su naravno zbog pjevačice Cece koja je najbolja estradna umjetnica u regionu. Njena karijera je počela uzlaznom putanju devedesetih godina kada se pjevačica udala za Željka Arkana Ražnatovića koji je u to vrijeme bio jako utjecvajna ličnost a bio je i član kriminalnog klana , pa su Cecine pjesme se jedine vrtjele na radio stanicama.

 

Njihova djeca odnosno Veljko i Anastasija su samim time poznate ličnosti zbog svojih roditelja , pa su i oni stalno u centru medijske pažnje. Naime, Veljko je u braku sa Bogdanom Rodić koja je inače iz Titela i koja mu je prije mjesec dana na svijet donijela i drugog sina Krstana , a samo par dana kasnije ASnastasija je objavila da je u drugom stanju ali da ona nosi djevojčicu koja na svijet dolazi u jesen.

 

Veljko je se mnogo promijenio od kako je postao otac, te sada sve više vremena provodi u selu Titel gdje je od roditelja Bogdane dobio kuću kao vjenčani poklon. Kako kaže njemu odgovara Titel jer nema puno buke , a tu je osnoovao i svoju farmu te ima velike planove. Također on u Titelu planira da otvori bokserski kamp za djecu koji će svima biti na raspolaganju. Veljko smatra da je sport važan za razvoj djeces obzirom da on trenira boks želi da svoje znanje prenese na mlađu djecu te će se ovim poslom baviti čim Krstan malo poraste. Sada se Veljko i Bogdana sa djecom nalaze u Cecinoj vili ali Veljko ne krije da jedva čeka da se vrati u Titel.