Rada Manojlović se po prvi put široj javnosti predstavila u Zvezdama Granda i od tada je izgradila solidnu karijeru. Prema riječima Radmile Manojlović, ima povremenih trenutaka da ona osobno preuzme kontrolu, au tom trenutku svakome tko joj se suprotstavlja teško je spriječiti njezin napredak. Pjevačica je otkrila da je svojoj sestri povjeravala gotovo sve, postavila ju je za menadžericu od prošle godine, no povremeno se nađe primorana osobno intervenirati, osobito kada su joj načela dovedena u pitanje.

 

Nije ugodan prizor i ne bih željela da mu svjedočite jer postajem krajnje neugodan. Kad ja preuzmem odgovornost, to znači da su stvari krenule po zlu i da ništa ne ide po planu, i tada povisim ton. Ne vičem, nego svoju frustraciju usmjeravam prema onome tko je u tom trenutku pogriješio, bio klavijaturist ili netko drugi, bez obzira na situaciju. Nikad ne reagiram dok nije oluja i nešto ne krene po zlu. Tek onda, kad je loše, ja preuzmem komandu, i bude baš ružno, ali što je čudno, mora se – priznala je Rada. Manojlović je izrazila uvjerenje da je čvrst pristup ponekad jedino održivo rješenje, istaknuvši da ne pristaje na ideju lakog izlaza.

Kako kaže Rada Manojlović u intervjuu za “Grand”, ona smatra da je potrebno dići glas da bi se nešto efikasno riješilo, bilo da je riječ o negativnom ili nepoznatom pitanju. Ponekad, izražavanje ljubavi ili smiren i ljubazan govor nije dovoljno. Kao netko tko često ponavlja lijepe riječi, Rada otkriva da tek kada postane neugodna i gruba, do te mjere da želi nekome nauditi, oni to konačno primjećuju i poduzimaju potrebne promjene kako bi ispravili svoje opetovane pogreške.

Biografija:

Rođena 25. kolovoza 1985. godine u Požarevcu, Radmila Rada Manojlović poznata je srpska folk pjevačica. Odrasla je u selu Četerež, a srednju školu završila je u Velikoj Plani, a potom i studije ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. U dobi od devetnaest godina dogodila se tragedija jer je njezina majka podlegla raku grlića maternice. Ovaj nemili događaj primorao je Radu da naporno radi kako bi finansirala svoje školovanje. Srećom, otac joj je pružio nepokolebljivu podršku, a od njega je i naslijedila glazbeni talent. Osim toga, Rada je blisko povezana s mlađom sestrom Marijom, a ima i polubrata Nenada koji je također uključen u glazbenu industriju.

Njihovo romantično putovanje počelo je 2008. godine kada je uplovila u vezu s kolegom Milanom Stankovićem. Živopisna crnogorska obala, točnije Utjeha, poslužila je kao kulisa za njihovo vjenčanje. Međutim, intenzivna pozornost medija pokazala se prevelikom za njih, što je dovelo do prekida sljedeće godine. Ipak, njihova ljubav je pobijedila te su se ponovno ujedinili i odlučili zajednički živjeti. Godine 2010. pojavile su se tenzije između Milana i Saše Popovića nakon njihova sudjelovanja na Eurosongu. U ovom izazovnom vremenu, Rada je stao uz Milana, čak i pod rizikom da ugrozi svoju poziciju u Grandu. 2011. kružila su nagađanja da će zavjete izmijeniti na Maldivima, no ti planovi nikada nisu ostvareni.

Potom su se proširile neutemeljene glasine koje sugerirale Milanovu nevjeru s Nikolijom Jovanović, kćerkom Vesne Zmijanac, što je Rada oštro demantirala. 2012. godina bila je prekretnica jer se Milan iselio iz zajedničkog stana, što je označilo kraj njihove veze. No, 2013. Rada je ponovno pronašla ljubav, ovoga puta s košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, koji je inače bivši partner Katarine Rebrače. Unatoč Momirovom prethodnom braku s osobom koja je preživjela rak, on i Rada zadržali su snažnu vezu koja se proteže diljem Srbije i Amerike.


Rada, koja slovi za jednu od najatraktivnijih pjevačica našeg programa, raskinula je vezu s Momirom tijekom ljeta 2015. Pojavila su se nagađanja da Momira smetaju Radini profesionalni napori. Sljedeće godine Rada je bila u ljubavnoj vezi s devet godina mlađim kolegom Harisom Bekrićem. Međutim, obje su osobe oštro zanijekale bilo kakvu ljubavnu vezu i tvrdile da su samo prijatelji.

Oglasi