Marija Pejović, ćerka Ace Pejovića, nedavno je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Aspiracije za obrazovanjem odvele su je i van granica Srbije, gde je završila stručno usavršavanje u Japanu pre nego što se preselila u Brazil. Posebno je otputovala iz Amerike kako bi prisustvovala venčanju svojih prijatelja Mihaila i Maše, koji su svoju ceremoniju održali na Bježaniskoj kosi. Nakon svadbe, veselje je nastavljeno u ekskluzivnom restoranu.


Marija je na svom “Instagram” profilu objavila fotografije sa crkvenog venčanja, ponoseći se svojim divnim, maštovitim i prelepim prijateljima. Ubrzo nakon toga, sa svojim pratiocima je podijelila fotografiju na kojoj je prikazana odjeća za posebne prilike. Acina ćerka nosila je dugu, elegantnu roze suknju, uparena sa košuljom na kopčanje ukrašenu sitnim cvetnim detaljima. Rukavi su se pohvalili istaknutim naborima, dodajući dašak šarma Marijinom cjelokupnom izgledu. Zlatne sandale sa jednim remenom upotpunile su njen outfit. Mnogi prisutni su primetili da muzičareva druga žena izgleda zapanjujuće i da je privukla više pažnje od mlade. Spekuliše se da on neće biti u Beogradu na duže vreme sa porodicom.


Biljanina želja da se istakne u svom poslu vjerovatno potiče od hospitalizacije i straha da neće preživjeti to traumatično iskustvo. Pejovićeva supruga je operisana prije nekoliko godina, a porodica još uvijek osjeća posljedice te mučne situacije. Aco Pejović je renomirani crnogorski folk pjevač koji je stekao široku popularnost na balkanskoj muzičkoj sceni zahvaljujući svom izuzetnom vokalnom talentu i brojnim hitovima koji su osvojili srca mnogih.

Oglasi