Jelena Karleuša je spremna da zadivi svoje odane fanove predstojećim izdanjem koje će ih sigurno oduševiti – svojim dugo očekivanim albumom „Alfa“. Ovo željno iščekivano muzičko remek-djelo obećava izuzetan spektakl koji je zaista vrijedan očekivanja. Uzbuđenje među njenim obožavateljima je opipljivo jer nestrpljivo odbrojavaju dane do 13. avgusta, zvaničnog datuma izlaska ovog izuzetnog albuma.

 

Na osnovu vjerodostojnih izvora, Jelena je uložila značajan napor ovom projektu, udruživši se sa najcjenjenijom kompanijom za video produkciju u okruženju. Proces snimanja trajao je impresivna četiri uzastopna dana, a svi su se odvijali u užurbanoj luci Beograd. Tokom ovog opsežnog perioda, pomno je napravljeno ukupno pet raskošnih muzičkih spotova. Usred ovog mukotrpnog poduhvata, Jelena je pretrpjela brojne izmjene u pogledu svog izgleda i okruženja, nesumnjivo uljepšavajući vizuelno bogatstvo i raznovrsnost konačnog video izlaza. Jelenina odvažna i avanturistička narav bila je do izražaja kada je samouvjereno obukla jarku zelenu periku u jednom od svojih spotova, nesumnjivo zaokupljajući pažnju publike. Nadalje, s nestrpljenjem očekujemo vizuelno zadivljujuću atmosferu sa svemirskom tematikom koja će poboljšati ukupnu veličanstvenost muzičkih spotova. Kao i uvijek, Jelena nastavlja da zadivljuje, ostavljajući gledaoce u čudu i neprestano donosi neočekivana iznenađenja. Ovi izvanredni elementi su ekskluzivni za nju i nisu tipično viđeni u radovima drugih umjetnika.

 

Predstavljen je projekat “Alfa” i saopšteno je da je u njegov razvoj utrošeno impresivnih 350.000 evra. Nevjerovatno, sama Jelena je uložila vrtoglavih sto hiljada evra samo za produkciju spotova. Ovo neupitno pokazuje njenu ogromnu posvećenost projektu. Ne samo da je u to uložila svoje resurse, već je i pomno pazila na svoj fizički izgled, čak je i prošla kroz strogu dijetu kako bi postigla željenu figuru za ovaj značajan trenutak u svojoj karijeri. Nesumnjivo je da će svi Jelenini napori i finansijska ulaganja donijeti plodonosne rezultate, jer se očekuje da će njen novi album „Alfa” donijeti izuzetan povratak. Iščekivanje među obožavaocima je veliko, jer željno iščekuju da čuju šta im ova slavna muzička ikona sprema.

Oglasi