PRELIJEPO DIZAJNIRAN JEDNOSOBAN STAN – imate sve prostorije koje vam trebaju !

Mladi parovi se susreću  sa mnogo izazova kada je pronalazak adekvatnog stan u pitanju. Grade karijeru, štede za auto i još žele da imaju i veliki stan, ne znajući da i u jednosobnom stanu mogu imati sve što požele . Vođeni time nekoliko talentovanih dizajnera riješilo je da se prihvate izazova i ponude im sjajno rješenje za dizajn stana koji će mladom paru ponuditi moderan i funkcionalan životni prostor.

dizajnidom1 dizajnidom2
Krevet je postavljen u maloj, izdignutoj zoni koja služi istovremeno kao radna soba, čime je postignuta dvostruka funkcija ovog dijela stana.
Osunčana trpezarija je idealno mjesto da se otpočne dan uz šoljicu kafe , u kojoj je takođe obezbjeđena dvostruka funkcija, jer ovaj prostor može da ima miran i izdvojen kutak kada se zatvore vrata .
Ključna stvar za postizanje funkcionalnosti manjih prostora su vertikalni prostori za odlaganje stvari, koji su u ovom slučaju  dovedeni gotovo do savršentsva.

dizajnidom4 dizajnidom5
Skrivena fioka ispod kreveta je uvijek korisna, jer štedi prostor i ne treba vam dodatni plakar za posteljinu. Ovo je već dobro poznato rješenje koje je očekivano  našlo primjenu i u ovom stanu.

dizajnidom6