Danas je ceo region potresla vest o tragediji koja se dogodila u Niškoj Banji. 13-godišnji dječak izgubio je život u kući.

Kurir je o tome obavijestio komšija H.K. o događajima koji su prethodili tragičnom incidentu koji se dogodio jutros u Niškoj Banji.
Stanovnici banje su trenutno u velikoj nevolji, o čemu svedoči njihovo potreseno držanje. U okolini se nalaze izvanredne fotografije roditelja koji grle ne samo svoje potomke, već i potomke drugih. Roditelji i stariji građani vide se kako u suzama ljube svoju djecu ispred škole.


Uprkos tome što je napadač često nosio nož, dečak iz veoma cenjene porodice smatrao ga je svojim najbližim prijateljem. Čak bi ponekad i trenirali zajedno. Jutro incidenta počelo je prodornim povicima komšijske bake koja je viknula u pomoć. Ubrzo nakon toga, napadač je teturajući izašao iz kuće, držeći ćebe, nakon čega je ubrzo uslijedio dolazak hitne pomoći. Po ulasku u kuću, ćebe je otkrilo jezivu scenu višestrukih mrlja od krvi i lokve krvi rasute po podovima i zidovima, što ukazuje na nasilnu svađu koja je počela u prizemlju i završila na tavanu. Jedino dijete uvažene porodice na kraju je pronađeno kako leži u lokvi krvi. Svjedok iz susjedstva ispričao je tragične događaje.
Razlog ubistva za nju ostaje misterija. Ona ne može ni početi da spekuliše o motivu iza toga. On napominje da su neki sugerirali da je incident počeo trivijalnim neslaganjem.
Starost oba muškarca je 13 godina.
Kurir.rs/M.S.

Oglasi