U Srbiji su serije iz Turske ali i u cijelom regionu postale itekako poznate u posljednje vrijeme. Naime, tako je bilo i sa serijom Elif koja se prikazivala na malim ekranima a njena premijera je trajala 6 godina. Prva od epizoda se počela prikazivat 2014. godine i trajala je do 2019. godine, gledanost je bila ogromna i mnogi su s nestrpljenjem čekali svaku novu epizodu.

 

Damla Gevenilir je tumačila ulogu Elif koja je u seriji bila djevojčica koju su nepravedno odvojili od majke ijavnost se poistovijetila sa ovom serijom. Tok prikazivanja serije svih 6 godina , gledaoci su imali priliku da gledaju malu curicu kako raste tokom serije. Damla se počela baviti glumom u ranim godinama , a gledaoci su osjetili veliku emocijalnu povezanost sa njom i njenim likom u seriji.

 

 

Danas je ova mlada glumica izrasla u prelijepu tinejdžerku koja sada uživa u mnogim aktivnostima kao što su jahanje , plivanje i pohađanje nastave. Damlin je otac porijeklom iz SAD a ona je rođena u New Yorku dok je njena majka iz Turske. Iako joj je gluma velika ljubav mlada glumica ipak želi da studira medicinu, a nema sumnje da joj je serija Elif uvijek bila najdraža jer je to njeno prvo pojavljivanje pred gledaocima. Uspjeh može zahvaliti vrijednoj glumačkoj ekipi koja je nastojala da oživi priču i tako pruži nezaboravan osječaj gledaocima širom svijeta. Elif je serija koja će ostati upamćena jer je ostavila veliki trag na sve gledaoce. Jeste li vi gledali seriju Elif? Kako je na vas ostavila trag? Pišite nam svoje mišljenje u komentarima ispod.

 

Oglasi