KAKO DA MODERNIZUJETE SVOJU TRPEZARIJU – ako vaša trpezarija djeluje dosadno ili nije dovoljno udobna za vas, onda je vrijeme da nešto promijenite

Stolice

Stolice su jedan od najjednostavnijih načina da promjenite svoj trpezarijski prostor a ne zahtjevaju puno novca kao dizajnirani stolovi za ručanje. Trpezarijske stolice mogu biti posebno odvažna karakteristika dajući izuzetan kontrast sa stolom, koji pored njih može biti jako jednostavan, tako da je ovaj trend provjeren i uvijek se preporučuje njegova primjena.

   

Lusteri i lampe

Još jedan prilično lagan i budžetski efikasan način da dodate interesantne karakteristike vašem trpezarijskom prostoru, jeste i kačenje nekoliko novih i lijepih elemenata osvjetljenja, koje može da pogoduje kako otvorenom planu prostora, tako i zasebnim prostorijama.

   

Umjetnička djela

Umetnička djela ili fotografije mogu skroz da promijene prostor, unesu veseo osjećaj, daju atmosferu, osvježe sobu u kojoj se nalaze između svega ostalog. Izaberite velike umjetničke komade u kontrastnim bojama kako biste ostavili šik dojam i dozvolite im da prekriju cijeli zid ukoliko je to moguće.