Prebivalište Tanje Savić u Smederevu sada je javno poznato, jer je objelodanjeno da pjevačica rekonstruiše svoj život nakon rastave od supruga Dušana i povratka u rodnu Srbiju iz Australije. Mnogo se spekulisalo o tome kako će Tanja Savić dalje nastaviti, uz poneka pitanja da li će se spustiti ili izaći kao nova osoba iz svojih suđenja. Uprkos vjerovatnoći prvog, Tanja Savić je odlučila da se direktno suoči sa svojim izazovima.

 

Po dolasku, Tanja Savić je odmah zatražila pomoć advokata da povrati starateljstvo nad svojom djecom. Kada je to postigla, usmjerila je pažnju na preuređenje svog životnog prostora. Odlučila se prodati prethodnu nekretninu koju je stekla sa suprugom i umjesto toga kupila novu, koju je potom renovirala po svom ukusu. Nakon što je uredila svoj dnevni boravak za nju i njene potomke, pjevačica se uronila u svoju voljenu karijeru. Producirala je novi album i više singlova, kao i često nastupala, što je ponekad moglo biti zamorno. Da bi pronašla olakšanje, Tanja često utjehu traži u svom rodnom Smederevu, gdje njeni roditelji i dalje posjeduju kuću i zemlju.

 

Tokom godina, skromno prebivalište Tanje Savić, smješteno u šarmantnom gradu Smederevu, doživjelo je izuzetnu transformaciju. Sa svakim djelićem finansijske stabilnosti koju je mogla prikupiti, talentovana pjevačica ulila je svoje srce i dušu u uljepšavanje stana svojih roditelja. Sada su njena nepokolebljiva posvećenost i neumorni napori konačno urodili plodom. Kad god nemilosrdni zahtjevi njenog užurbanog života u gradu postanu neodoljivi, Tanja nađe utjehu i predah u utješnom zagrljaju Smedereva, baš kao i prije nekoliko prolaznih dana. Prije nego što je krenula na željno iščekivanu ljetnju turneju, poštovana narodna ikona potražila je utočište u Smederevu, žudeći da napuni iscrpljene energetske rezerve i prepusti se toliko potrebnom periodu podmlađivanja. Kao svjedočanstvo svoje duboke povezanosti sa domovinom svojih predaka, Tanja nije mogla odoljeti da ne uhvati eteričnu ljepotu svog prebivališta kroz seriju zadivljujućih fotografija, koje je podijelila sa svojim obožavateljima na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Nije iznenađujuće, očaravajuće slike izazvale su izliv obožavanja i strahopoštovanja u oduševljenoj javnosti, koja je nestrpljivo pila očaravajuću esenciju Tanjinog idiličnog utočišta.