Roni, koja radi kao vozač Ubera, nedavno je objavila video na svom TikTok profilu koji opisuje posebno fascinantnu vožnju koju je imala sa mušterijama.

Nije ni znala da će tokom ove vožnje nehotice otkriti njegovu vanbračnu vezu.

Roni pripovijeda svoje iskustvo kada je pokupila čovjeka koji se oprostio od svoje porodice ispred svoje rezidencije prije nego što je ušao u njegovo vozilo. Prema njenom iskazu, muškarac se dodatno zaustavio tokom njihovog putovanja, gdje im se pridružila žena sa svojim prtljagom.
Vozač je prijavio da je čovjekovo držanje doživjelo drastičnu promjenu, izgledajući presrećan što se riješio svoje žene i djeteta nakon njihovog odlaska. Zatim je nastavio da poljubi ženu koja je ušla u vozilo, a potom je promijenio svoje odredište. Međutim, prije nego što su stigli na odredište, Ronnie se zauzeo i prekinuo njihov razgovor.

Dok je razgovor trajao, žena je izrazila svoju frustraciju što je držala u tajnosti: “Umoran sam od skrivanja. Kada ćeš ostaviti svoju ženu?” Roni je ispričala da je muškarac šutio i nije odgovorio na njen upit, što ju je navelo da uzme stvari u svoje ruke i primora ga da preuzme odgovornost.

Sa partnerom pored sebe, donela je odluku da se vrati na početnu tačku, udaljenu samo osam kilometara, kako bi putnika ostavila ispred njegove rezidencije.

Počiniti nevjeru, bilo da ste žena ili muškarac, čin je koji Roni smatra neoprostivim. To je čin koji ona ne toleriše u svom autu. Ona čvrsto vjeruje u koncept karme. Njena poruka je jednostavna: trudite se da budete bolji ljudi i vodite život koji je ispunjen dobrotom. Danas nije bio dobar dan za jednog od njenih putnika. Roni je uvjerena da su imali manje nego idealan završetak dana jer su oboje bili napolju sa svojim koferima kada je ona otišla. Roni je veoma zaštitnički nastrojena prema svom autu. Ona je samozaposlena i ima pravo da bira koga će voziti. Ako neko prekrši njena pravila dok je u njenom autu, ona zadržava pravo da se pozabavi situacijom kako smatra prikladnim.

Akcija koju je preduzela dovela je do strastvenog diskursa na društvenim mrežama. Neki su hvalili Roni zbog odavanja istine, dok su je drugi osuđivali zbog mešanja.

Nekoliko komentara sugeriralo je da nije naše mjesto da osuđujemo dotičnu ženu, jer se možda i ona ponaša slično. Jedan komentator je predložio da sačekaju dok ne završe s vožnjom kako bi se vratili ženi i obavijestili je o istini, jer bi situacija mogla biti uznemirujuća za svu prisutnu djecu.

Oglasi