U najnovijem prilogu “Elitne porodice” gostovao je Đola Kralj, bivši zadrugar koji je govorio u ime javnosti.

Konkretno, Đole se nije suzdržavao u komentarima o najpopularnijem rijalitiju “Elita 7”, govoreći iskreno i bezrezervno, kako je poznato.

Đole je bez oklijevanja jasno iznio stav prema Mileni Kacavendi i Aneli Ahmić, o kojima je govorio u manje nego povoljnim terminima. Zapravo, njegove riječi nisu ostavljale prostora za tumačenje o tome kako se on osjeća prema njima.

Đole je izrazio nesklonost Aneli i Kačavendi, opisujući ih kao lažljive osobe koje su vješte u igranju uloge. Njihova reputacija je ozloglašena, a ljudi širom svijeta izražavaju prezir prema njima. Na Aneli se posebno gleda kao na prevarantsku ženu koja je izmislila priču koja je na kraju uništila Stanijin život – a sve zarad toga da se pojavi u rijaliti programu. Ukratko, Đole ima veoma negativno mišljenje o ova dva lica.

Po mom čitanju, bavi se raznim aktivnostima, a slučajno ima i kćer. Kada uđe u situaciju, čini se da je nevina i naivna, ali okolnosti su mnogo složenije nego što se čine. Iako imam dosta znanja o situaciji, ne mogu a da ne sažalim Staniju dok se snalaze kroz sve ovo. Bilo je evidentno da je spremna za događaj, jer je čak napisala i scenario za njega. Ovo je dodatno potkrijepljeno njegovom izjavom: “Vidi se da glumi”. Osim toga, prijavljeno je da je dotična jegulja prilično velika.

Đole kaže da između Kačavende i njega nije bilo sukoba, ali je iskoristila upečatljiv narativ u kojem su Ana Ćurčić, kuma i lažni kum. Ona je manipulisala pričom za svoju korist, ali je i Ana to isto iskoristila sa Zvezdanom. Javnost je to prepoznala i u skladu s tim dala svoj glas, što je rezultiralo porazom Kačavende. Đole zaključuje da zlo nikada ne pobjeđuje, već samo dobro.

Milena je individua velike zlobe, čije se zlo širi poput pipaka hobotnice. Iako možda ima svoje podanike, njena vladavina može opstati samo ako nastavi da seje svoju zloću po domaćinstvu. Čak je i njen izgled i ponašanje varljivi, jer kada je na poziciji autoriteta, postavlja fasadu druželjubivosti, otkrivajući svoju pravu prirodu tek kada joj maska ​​sklizne. U rijalitiju se ne može dugo održavati fasada; nakon nekoliko mjeseci, pravo ja mora biti otkriveno.

Za one koji traže najažurnije informacije o aktuelnim takmičarima rijaliti programa “Zadruga”, na sljedećem linku se nalaze potrebni detalji.

Oglasi