Marike Ike Kenard, koja je državljanka Južnoafričke Republike, nedavno je na svom TikTok profilu postavila video na kojem je podijelila svoje iskustvo boravka u bolnici u Srbiji. Njene pratioce privukao je snimak kada je izrazila oduševljenje odličnom uslugom i prijatnom atmosferom u srpskoj bolnici.

 

Kenard je istakla da je za nju ovo iskustvo bilo izuzetno, a bolnicu je opisala kao očaravajuću i zapanjujuću. Ona je u svom videu istakla da je bolnica otvorena za javnost i da ne mora da snosi nikakve troškove liječenja. Izuzetno je cijenila besprijekorno i lijepo okruženje bolnice, a njena očigledna radost i uzbuđenje dok je sve to prepričavala bili su opipljivi. Kenard je takođe izrazila oduševljenje načinom na koji se medicinsko osoblje brine o njoj, napomenuvši da su se prema njoj odnosili sa velikom pažnjom, pa je čak i smještali u krevet. Njen pozitivan susret i divljenje medicinskom osoblju imali su značajan uticaj na njene pratioce i druge. Prvi utisak ima veliki značaj, a može se zaključiti da osoblje mora biti izuzetno zadovoljno i ponosno zbog ljubaznog odnosa prema ovoj mladoj djevojci.

 

Riječi koje je izgovorila na društvenim mrežama izazvale su različite reakcije ljudi. Neki su hvalili njen entuzijazam i pozitivnost, dok su drugi bili pomalo sumnjičavi, pitajući se da li je njeno izvještavanje sarkastično. Pored toga, bilo je i onih koji su razmišljali o situaciji u Južnoafričkoj Republici, upoređujući ih sa iskustvom u Srbiji. Brojni pojedinci su priznali da su ih njena zapažanja potaknula da razmišljaju o važnosti da cijenimo ono što imamo. Ovaj video prikazuje značaj perspektiva stranih posjetitelja o lokaciji i kako one mogu potaknuti različita razmišljanja u lokalnoj zajednici.

 

Oglasi