Društvene mreže su već nekoliko dana u pomami zbog nedavnog incidenta u kojem je Jelena Karleuša narugala Aleksandru Prijović.

Ova pojava izazvala je veliku pometnju na internetu. Govoreći o svojim muzičkim kompozicijama, Karleuša je istakla da smatra da su zastarele i nekvalitetne. I posle trećeg uspešnog i posećenog koncerta Prijovićeve u Štark areni, Karleuša je zadržala kritički ton i omalovažavala Lepu Brenu. Čak je podijelila i objavu pratioca u kojoj je Prijović opisan kao “neharizmatični”, a Brena kao “trash pionir”, što je izazvalo veliki odziv. Nedavno je Karleuša svoj fokus pomjerila na Brenin modni odabir.

Jakom izjavom, JK je inicirala pisanje, dovodeći u pitanje identitet osobe odgovorne za odijevanje njihove drage Brene. Dalje su izrazili svoje čuđenje zašto odjeća koju je nosila Brena nije do kraja zakopčana, pokazujući još veći žar nego prije.
Na osnovu najnovijih ažuriranja, čini se da je Boris Demonde postao izvor značajnih problema za Brenu. Iako je vredno napomenuti da Boris nema iskustvo u dizajnu, ipak se okušao kao muzičar na jednom od mojih koncerata u UŠĆ-u.

Iako nije napredovao dalje u svom muzičkom traganju, nastavio je da mi šalje ručno izrađeni nakit, što sam ljubazno prihvatila iz saosećanja. Međutim, on je ustrajao u pričanju pretjeranih priča o druženju sa mnom i brizi o mojoj djeci, zbog čega sam se distancirala od njega. JK naglašava da je važno da vokalisti budu oprezni kada imaju posla s lažnim dizajnerima.
Jelena je nadaleko poznata po svojoj navici da iznosi svoje misli i razgovara o bilo kojoj temi bez oklevanja. Ovaj put nije bio izuzetak, jer je još jednom bez stida iznijela svoje mišljenje. Vjerujete li da je bilo prikladno da se to javno objavi u ovom trenutku?

Oglasi