Na magistralnom putu “Miloš Veliki” dogodila nesreća u kojoj je poginuo vozač “fijata”, a suvozač (40 godina) zadobio teške telesne povrede.

Zanimljivo je da je nekoliko korisnika društvenih mreža prijavilo da je putnik u trenutku nesreće aktivno snimao snimak za popularnu aplikaciju TikTok, iako ta informacija nije potvrđena.

Korisnik Tik-Toka nedavno je objavio video na kojem se voze u pogrešnom smjeru. Na snimku je vozač prozvao svog suvozača da drži mobilni telefon i snima ono što su oni nazvali “uživo” snimku tokom vožnje.

Treba napomenuti da sljedeći detalji još uvijek nisu potvrđeni od strane zvaničnih izvora. Policijska istraga o mučnom incidentu utvrdiće tačnu prirodu nesreće.

Važno je podsetiti da se na magistralnom putu “Miloš Veliki” dogodila fatalna nesreća. Muškarac star 53 godine izgubio je život u sudaru sa drugim vozilom dok je svojim “fijatom” vozio brzom trakom u suprotnom smeru.

Kako se navodi, osoba je bila zarobljena u vozilu koje se zapalilo tokom sudara. Srpski portali navode da je na kraju stradao od plamena koji ga je progutao.

Automobil “hjundai” kojim je upravljala tridesetogodišnja žena udario je “fijat punto” u strašnoj nesreći. U sudaru su i suvozač i vozač “hjundaija” zadobili povrede.