Jesen u vašem domu: Unesite JESENJU ČAROLIJU u vaš dom sa fenomenalnim dekoracijama!

Dolaskom hladnijih i tmurnijih dana, često ostajemo u svom domu izbjegavajući kišu i hladnoću. Obzirom da je jesen jedna od najljepših godišnjih doba, na svoj način, često nam bude žao što moramo biti u kući dok pada kiša i što ne možemo izaći prošetati.

Možete unijeti malo jesenje čarolije u svoj dom i stvoriti prelijepu romantičnu atmosferu u samo par koraka. Nije vam potrebno mnogo novca, jer većinu stvari koja vam je potrebna možete pronaći napolju ili možda već posjedujete u svom domu.

Napolju pronađite šišarike koje su opale, kestenje ili možete staviti i bademe. Možete napraviti predivnu zdjelicu sa tim plodovima koja izgleda baš estetski lijepo.

Osim što su ukusne i savršeno se uklapaju uz svako jelo, bundeve su poznate kao tipična jesenja dekoracija. Možete ih držati kao ukras ispred vrata doma, na terasi, bašti pa čak i u domu se mogu staviti na prozore ili stolove. Jednostavno, bundeva kao jesenja dekoracija nikad nije promašaj!

Prikupite opalo lišće sa polja i zalijepite ih na neko platno ili drvo. Napravite oblik po želji ili ih jednostavno nasumično polijepite. Zaista izgleda predivno a uz kombinaciju gore navedenih dekoracije izgleda još ljepše!

Svijeće su ključni dio jesenje atmosfere koja je čini dodatno romantičnom. Ali pazite da koju ne zaboravite ugasiti jer ne želimo da vam bude požar u kuči. Još bolje ako imate svijeće na bateriju, izgledaju prirodno a 100 puta su sigurnije,