Jelena Karleuša, poznata pjevačica,koja je svoju karijeru je izgradila na svađama i skandalima , uprkos tome što potiče iz poznate porodice. Naime, njena majka Divna Karleuša bila je istaknuta radijska novinarka, a njen otac Dragan je bio kriminalistički istražitelj. Kao jedinac, Jelenu su štitili i podržavali roditelji, što je nesumnjivo omogućilo radosno i nesmetano djetinjstvo.

 

Uprkos razvodu braka njenih roditelja, Jelenu su oboje pazili i ostali da žive zajedno, i da Jelena odrasta sa oba roditelja. Uprkos mnoštvu teških okolnosti tokom svog života, Jelena je uspjela i izdržala  i postigla izuzetan uspjeh na javnoj estradnoj sceni, i na kraju zavladala na top listama pop muzike. Jelena je poznata po tome što se često predstavlja kao hrabra i neustrašiva osoba u očima javnosti, rijetko pokazujući znake potištenosti ili depresivno u javnosti.

 

Uprkos svojoj uzornoj hrabrosti, i ona je podlegla određenim zdravstvenim problemima. Prije nekoliko godina naišla je na fizički problem za koji su njeni obožavatelji brzo saznali. Naime, otkrila je povredu vratnih pršljenova, koja je bila posljedica njene energične koreografije tokom nastupa koji je imao za cilj da ostavi snažan i optimističan utisak na publiku. Jelena je često patila od jakih glavobolja, koje je pokušavala da ublaži lijekovima protiv bolova. Međutim, nakon konsultacije sa doktorom i rendgenskog snimanja, saznala je da je oštetila hrskavicu između dva vratna pršljena. Iako obožava svoj posao, Jelena je odlučila da napravi pauzu kako bi svom zdravlju dala prednost. Koje je vaše mišljenje o pjevačici Jeleni Karleuši? Vaša mišljenja nam pišite u komentarima ispod ovog posta ?