Stanovnicima smederevske zgrade u kojoj je muškarac detonirao eksploziv, od čega je poginuo, preko potrebna je pomoć.

Oni su se javili da podijele svoje izvještaje o tome šta se dogodilo prije tragičnog incidenta.
Stanari smederevske zgrade u kojoj je muškarac detonirao više kilograma eksploziva tek treba da se vrate svojim kućama. Čini se da su vidno uznemireni i mole za pomoć kako bi se spriječila veća katastrofa. Gradska uprava je izrazila optimizam da će rekonstrukcija stanova i krova zgrade biti završena u najkraćem mogućem roku.

Blic piše da je posle prošlonedeljne građevinske nesreće u Smederevu struktura ostala bez prozora i vrata, a jedini ostaci su ruševine i polomljena stolarija. O ozbiljnosti situacije svjedoče mještani koji su bili izloženi ovoj nesretnoj katastrofi. Tragično, jedna osoba je izgubila život u incidentu.

Jelena, podstanarka, priseća se incidenta kada je neko povređen ispred njenog stana dok je tražio da plati kiriju. Jelena u tom trenutku nije bila u kuhinji, inače je mogla da bude povređena razbijenim staklom. Umjesto toga, povrijeđena osoba je stajala ispred njenih vrata i tražila da joj se plati. Stanar ih je uvjeravao da će platiti, ali je osoba tvrdila da im se duguje mnogo više i da im se ne daje dovoljno. Jelena je išla uz stepenice kada je čula ovaj razgovor.

Oglasi