Ukidanje rijalitija Zadruga najavio je Željko Mitrović, direktor Pink Media grupe. Ova odluka donijeta je nakon što ju je preporučio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zbog protesta građana koji su bili protiv propagiranja nasilja u Zadruzi. Javnost smatra da su glavni učesnici rijalitija kriminalci i osuđene ubice, a nakon dva masakra koja su se dogodila u maju vlada veliko zgražanje. Kao rezultat toga, Mitrović je odlučio da ukine emisiju.

 

Zvezdan Slavinić glavni je učesnik u šestoj sezoni rijaliti takmičenja Zadruga. Osuđivan je za ubistvo i često se agresivno ponašao prema ostalim učesnicima, posebno partnerki Anđeli i bivšoj djevojci Ani Ćuričić. Zvezdan je poznat po tome što je u više navrata fizički i verbalno napao i Anđelu i Anu.

 

Po dolasku na imanje Šimanovaca, Zvezdan se hvalio sposobnošću da pokaže svoje zadivljujuće kvalitete i vrline, ali na kraju to nije uspio, već je otkrio svoju pravu ratobornu prirodu. Nedavno su Zvezdan i njegova partnerka Anđela diskvalifikovani iz rijalitija i sada su dužni da plate kaznu od 50.000 evra producentskoj kući zbog kršenja ugovora. Kao rezultat toga, par trenutno živi u stanu sa Zvezdanovim ocem.

 

 

Ana Ćuričić uradila je šokantno otkriče kada je ušla u rijaliti, tvrdeći da je pretrpjela brojne vrste zlostavljanja od bivšeg partnera Zvezdana. Prema njenim riječima, Zvezdano joj je poslao nekoliko prijetećih poruka, a čak se i zakleo njihovom djetetu da će je ubiti ako pokuša da ga ostavi. Takođe se zakleo da će joj nauditi kada je najslabija, ostavljajući gledaoce da nagađaju o užasima koji su se mogli dogoditi nasamo. Zlostavljanje koje je Ana pretrpjela bilo je nesumnjivo traumatizirajuće i mučno, a njena hrabrost kada je o tome progovorila je za svaku pohvalu.