Pjevač Dragan Kojić Keba je jedan od najpoznatijih folk pjevača na našim prostorima , povukao je se iz javnosti i samo ponekad nastupa. Keba je već dugo godina u braku sa Oljom imaju dvoje djece, sina Igora koji je širokoj javnosti poznat kao drugi suprug pjevačice Severine koja je od njega bila starija čak 14 godina.

 

Igorov i Severin brak je završen razvodom, a Severina za razvod krivi svog bivšeg svekra i njegovu suprugu a Keba kako kaže više ne želi da čuje za nju. Poznato je da Keba ima u vanbračnu kćerku koju je dobio sa ljubavnicom ali je nije dugo godina da prizna alije na kraju po nalogu suda urađen DNK analita i utvrđeno je da je on njen biološki otac.

 

Keba je izjavio da sa svojom vanbračnom kćerkom ne želi da ima kontakt što baš i nije normalno, a s druge strane ima i kćerku Natašu koju je dobio sa Oljom i koju obožava te mu je teško palo kada je se ona odlučila da preseli u Ameriku i tamo započne svoj novi život. Studila je u Americi i tako stekla stipendiju na univerzitetu Barkl a nedavno je počela i saranju sa Netflixom i sa kompozitorom Jonom Marfijem. Veoma je aktivna na društvenoj mreži i veoma često objavljuje slike iz svog doma u Americi a na slikama se vidi da nije luksuzan kao vila njenog oca u Srbiji. Nataša je sada već izrasla u veoma lijepu i atraktivnu djevojku , ali nažalost nema momka ili to vješto krije jednom se špekulisalo da je pripadnica LGBTQ zajednice.