Priča o životu Anastasije Ražnatović u Sevilji ispričana je otkako je upustila u romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Kao kćerka narodne umketnice Cece Ražnatović, život u srpskoj prijestonici zamijenila je za očaravajući i zadivljujući grad Sevilju u Španiji. Čini se da život u Sevilli donosi ogromnu radost Anastasiji, posebno s obzirom na pripadnost njenog voljenog istog kluba. Živa energija i način razmišljanja lokalnog stanovništva u Sevilji liče na one u Srbiji, čineći ga prijatnim i poznatim okruženjem za nju. Nedavno zaručeni par poznat je po dubokoj ljubavi i slobodno vrijeme iskorištavaju družeći se.

 

Kada fudbaler nije u obavezi da prisustvuje klupskim događajima, maksimizira vrijeme sa svojom vjerenicom, držeći je uz sebe i čuvajući svaki trenutak. Preko “Instagrama” možemo da posmatramo kako se prema Anastasiji Ražnatović odnosi , pazeći da ona ne propusti i da se osjeća prijatno u Sevilji, uprkos tome što je daleko od porodične kuće u kojoj je imala sve što je poželjela. Nemanja se jako trudi da bude uz nju i usreći je, tako da se Taša nikada ne osjeća usamljeno. Oni neprimjetno sarađuju, planiraju zajedno i efikasno upravljaju svojim vremenom, bilo da su zajedno ili odvojeni.

 

Njihova veza zaista liči na bajku. Jedan ključni aspekt koji doprinosi Tasinoj udobnosti tokom života u inostranstvu i učešća u svakodnevnim aktivnostima, poput istraživanja i kupovine, jeste obezbjeđenje privatnog vozača i luksuzne limuzine od strane njenog partnera. Često se na njenom Instagramu dijeli snimak njene ekstravagantne limuzine, koji izaziva divljenje ljepotom života Anastasije Ražnatović u Sevilji i njenom blistavom pozitivnom energijom. Nadalje, Tasin status buduće supruge jednog od cijenjenih igrača fudbalskog tima Sevilje evidentan je i na nedavnoj fotografiji snimljenoj njihovim privatnim avionom. Kao strastveni navijač svog vjerenika Nemanje i redovan posjetilac njegovih mečeva, imala je privilegiju da bude prevezena na ključnu utakmicu u Atini avionom tima. Evidentno je da je život Anastasije Ražnatović za mnoge ostvarenje sna.

 

Oglasi