Danas u članku pišemo o onome što žene odnosno domaćice najviše volea to su savjeti kako da se olakšaju kućanski poslovi. naime, mnoge domaćice se žale kako ne mogu da stignu da očiste prašinu iako to redovno rade ona se sama stvara i imale bi posla da samo po čitave dane čiste prašinu, a svi poslovi ako se ne održavaju redovno znaju da budu naporni.

 

Međutim, danas pišemo o savjeru kako da najbrže očistite kupaonice. tablete za pranje suđa nisu samo za to namjenjene nego one imaju još neke moći da čine čuda i u drugim dijelovima kuće. Naime, tablete za suđe mogu se koristiti za uklanjanje prljavašnine kao i neugodnih mirisa u WC- u.

 

Čišćenje je veoma jednostavno, a potrebno je samo da ubacite tabletu u posudu i pustite da se otopi nakon otapanja četkom izribajte površinu koja je zahvaćena prljavaštinjom i  žutim mrljama i vidjet ćete ćudo u samo nekoliko sekundi. Vaš wc će blistati. Prljavaština ne samo da će biti uklonjena nego će i neugodni mirisi će  da nestanu. Ukoliko također imate jako puno zaprljanu kupaonicu otopljenu tabletu možete da nanesite na sve površine koje treba očistiti, ostavite nekoliko sati da djeluje pa onda izribajte. Svoju perilicu isto možete očistiti , umetnite 1 ili 2 tablete za suđe u bubanj i uključite ciklus pranja na visokim postavkama ali bez odječe u mašini. Također i pečnicu možete očistiti od masnih naslaga , otopite tabletu u vrućoj vodi i ostavite da se namoći na površini koja je masna i prljava i izribajte površinu.