Na nedavnoj fotografiji Aca Lukas se može vidjeti u modernoj frizuri i raskopčanoj košulji koja pokazuje njegov čist i savremen izgled. Danas je Aca Lukas nadaleko poznata muzička ikona na Balkanu, ali je u početku slavu stekao kasnih 1990-ih kao novajlija u pop muzici. Prije nego što je krenuo u uspješnu solo karijeru u narodnoj muzici, Aca Lukas je prvo istraživao svoje muzičke talente kao član rok benda. Tokom svog putovanja u muzičkoj industriji, konstantno je izražavao duboko divljenje i povezanost sa rok žanrom. Devedesetih je njegov izgled imao značajan uticaj, posebno njegova duga kosa i modni izbori koji su često odražavali estetiku inspirisanu rokom.

 

Ova fotografija, koja je nedavno objavljena na njegovom profilu na društvenim mrežama, bilježi trenutak ranih 2000-ih kada su se njegovi lični modni izbori počeli suptilno transformirati. Trenutno, on samouvjereno stoji tamo, pokazujući svoju pomno oblikovanu kosu i ležerno raskopčanu oštru bijelu košulju. Platforma je bila zatrpana komentarima, jer je ovo njegova rijetko viđena strana.

 

Želimo istaknuti izuzetan iskaz ljubavi i podrške koju je Aca Lukas doživio od hrvatske publike u maju. Ova nezaboravna pojava dogodila se u veličanstvenoj zagrebačkoj Areni, gdje se okupilo zapanjujućih 18 tisuća pojedinaca kako bi svjedočili zadivljujućem spektaklu koji se odvija pred njima. Pjevač je otvoreno prenijeo svoju duboku naklonost i obožavanje oduševljene publike okupljene na tom mjestu, priznajući ogromno zadovoljstvo koje su doživjeli znajući da je arena bila popunjena i rasprodata nekoliko dana prije koncerta. Nadalje, istakli su iznimni značaj besprijekorne organizacije i besprijekornog izvođenja cijelog događaja. Bio je to zaista zadivljujući prizor i zvuk jer je cijela Arena odjekivala skladnim refrenom, a publika se s oduševljenjem pridružila pjevaču u iskrenim izvedbama duboko emotivnih melodija ‘Kad mi dojdeš ti’ i ‘Cesarica’.

Oglasi