INTERIJER: PROŠLOST PRENESENA U SADSAŠNJOST – konstruirana i dizajnirana tokom 1980. godine, ova kuća se prostire na 2.163 m2


Na samom ulazu okružuje vas luksuz koji je ispunjen elegancijom i umirujućim izgledom dugačkih draperija, dok malo dalje, pogled privlači duplo stepenište sa po jednim krakom sa svake strane. Tema dekora u dva tona čini glavnu liniju dizajna koja se prostire ovim čitavim simpatičnim domom, zajedno s tamnim drvenim podovima i osvijetljenim zidovima koji je prate i nadopunjuju jedni druge.

Zavjese su postavljene preko većine zidova i prozora, sa krajevima blago i graciozno dodirujući pod. Zlatna nijansa je raširena u čitavom nizu akcenata, kao što su ornamentalne lampe, lusteri, izuzetno rađene stolice te ogledala koja se pojavljuju u različitim oblicima kao i veličinama.

Šetnjom kroz različite sobe, možete hodati ispod visokih stropova kao i vrlo lijepih lukova koji se redaju jedni za drugima u okruženju koje je potpuno oslobođeno osjećaja pretrpanosti. Visoki prozori dozvoljavaju da prirodna svjetlost nesmetano prolazi, čineći da čitav interijer kuće izgleda svjetlije kao i daleko ugodnije oku.

Kuća se sastoji od vrlo izdašnih prostorija između kojih je moguće komotno kretanje i neometana komunikacija, sa obiljem prostorija koje gostima omogućavaju odmor i zabavu.

 

Oglasi