INOVATIVNI DIZAJN WC ŠOLJE- evo u čemu je tajna!

U savremenom dizajnu, revolucija proizvoda istovremeno treba da prati i razvoj novih tehnologija u cilju poboljšanja funkcija i performansi . Novi sistem kompanije “Catalano” je donio revoluciju u dizajn i performanse keramičke toalet šolje. Novi dizajn,kojim je poboljšan kvalitet keramike, omogućena je smanjena potrošnja vode i bolja higijena, što su glavne  karakteristike novog sistema.


Inovativan dizajn podrazumijeva uklanjanje oboda šolje,  čime je omogućeno veoma lako i potpuno čišćenje WC šolje te značajno smanjenje buke nakon povlačenja vode. Sistem “Newflush” koristi svu dostupnu vodu do punog potencijala te garantuje maksimalne performanse.

DIZAJN WC ŠOLJE
Sve “Catalano” šolje posjeduju i novi sistem za lako uklanjanje daske čime je omogućeno potpuno čišćenje šolje, i za ranije nedostupna mjesta. Pored toga, daske su dobile poboljšan dizajn. Opremljene su sistemom za tiše i sporije zaklapanje. Izbacivanjem oboda čini površine “Newflush” šolje glatkim, bez zavučenih mjesta, čime je i razina higijene poboljšana.

Oglasi