Nakon razarajućeg poraza, Rada Manojlović je doživjela značajne transformacije u svom životu nakon očevog izbora da uđe u novi brak. Rada je, kao pjevačica na početku, izdržala gubitak majke zbog teške bolesti, koja se trajno odrazila na njenu porodicu dok su pokušavali da se izbore sa tragedijom. Radi je trebalo dosta vremena da obradi i prihvati ovaj gubitak. Ipak, najteži period u njenom životu nastupio je godinu dana kasnije, kada je njen otac u njihove živote uveo Suzanu, njenu maćehu.

 

U početku, Rada i njena sestra nisu bile dobrodošle Suzani zbog stalne tuge zbog smrti njihove majke. Rada je objasnila da su prvih nekoliko mjeseci bili posebno izazovni jer su se još uvijek nosili sa svojom tugom. Iako je prošlo godinu dana od smrti njihove majke, situacija za njih ostaje nerazjašnjena i bolna. Došlo je do trenutka kada je došlo do napetosti u porodici Manojlović, pa je čak i otac bio pod pritiskom da bira između kćeri i nove supruge. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, situacija se popravljala, a otac ih je molio da ne stvaraju tako težak izbor. Suosjećam sa stavom mog oca i vjerujem da bi mi bilo jednako izazovno da sam na njegovom mjestu.

 

Gospođa Suzana održava pozitivan odnos sa Radom, tretirajući je kao da je sopstveno biološko dijete. Nikada nije pokušala da zauzme mjesto njihove majke i njeni postupci prema njima su pošteni i pravedni. Iako bi bilo netačno reći da ih voli više od svoje biološke djece, ona se prema njima odnosi s jednakim poštovanjem. Suzana je u jednom intervjuu naglasila da svima daje iste vrste rođendanskih poklona. Iako nikada nije mogla zamijeniti njihovu biološku majku, bila je izvor podrške u teškim vremenima, a Rada cijeni njeno prisustvo i pomoć.

Oglasi