All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

IKEA: NAJBOLJI PROIZVODI ZA OVU GODINU

loading...

IKEA: NAJBOLJI PROIZVODI ZA OVU GODINU – baš kao i početkom proljeća, proizvodi iz kolekcija kompanije IKEA takođe unose svježinu i laganu pojavu u enterijerima

DIHULT kolekcija sastoji se od EKEBOL sofe LALLERÖD stočića za kafu te VEBERÖD komode. Dizajnirana industrijskim stilom, kolekcija namještaja sadrži veoma prozračan izgled čistog lakiranog metala i drveta. Ovi jednostavni materijali mogu biti razdvojeni i reciklirani na kraju svog životnog vijeka, što svaki komad namještaja čini samoodrživim izborom takođe.


POUFFE podni jastuci zbižavaju ljude, okupljaju ih u relaksirajućem maniru na podu, i na jednom jastuku se veoma komotno može smjestiti dvoje ljudi. Ovaj namještaj je jako fleksibilan za sjedenje na različite načine, polu ležećem ili uspravnom položaju, dok istovremeno može biti povezan i sa sofom.


Hodnici bi trebalo da čine stvari lakšim pri odlasku i dolasku kući. Dizajnirani u crnoj boji sa jednostavnim i elegantnim linijama, tradicionalni stil klupe za odlaganje stvari i cipelarnika daje osjećaj organizacije i balansa.

 

Tags: , , ,

Related posts