IDEALNO ZA OBITELJSKA DRUŽENJA – simpatična kuća sakrivena u zagrljaju prirode, svojim ukućanima pruža utočište od neprijateljske buke


Mill Valley Guesthouse je dizajnirao Turnbull Griffin Haesloop Architects studio, koji je kreirao vrlo umirujući i udoban prostor dostupan obitelji u čijem je vlasništvu kao i njihovim prijateljima, okružena je predivnim pejzažem i u svakom smislu drži širom otvorena “vrata” kako bi s najvećom ljubaznošću ugostila prirodu u svoj interijer.

Smještena na imanju Mill Valley doline, ispunjene drvetom cedra i sekvoje, ova vikendica je dizajnirana kako bi očuvala okoliš.

Napravljena na strmoj parceli, vikendica je savremena u svojoj formi i sastoji se od dnevnog boravka, kućnog kina te gostinjskih spavaćih soba. Terasa sa vanjske strane, djeluje kao nastavak kućnog kina, dok okrugla otvaranja na stropu izgledaju kao svjetlarnici koji presijecaju čitavu strukturu kuće.

Žaluzine okružuju cjelokupnu konstrukciju ove vikendice, filtrirajući sunčevu svjetlost koja ulazi putem svjetlarnika te pomaže u održavanju ugodne temperature, tako da su uvjeti u interijeru optimalni čak i tokom najtoplijih ljetnih dana.

Oglasi