All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

IDEALNO PODKROVLJE ZA RELAKSACIJU

loading...

IDEALNO PODKROVLJE ZA RELAKSACIJU – danas sa vama dijelimo još jednu skandinavsku poslasticu za oči, sa teksturnim dekorom i šik detaljima

Ako ste spremni da budete zadivljeni, obratite dobro onda pažnju na ovo malo potrkrovlje koje poseduje očuvane strukturne elemente u vidu predivnih drvenih krovnih greda i antičkih zidova od izložene cigle rasprostranjene svuda po enterijeru. Ovi zadivljujući detalji sadrže šik teksturni izgled i u ovaj stan unose veliku dozu karaktera.

Dnevna soba takođe ima unikatan akcentni zid koji je u njenom slučaju prekriven tapetima koje imaju oblik drvenih ploča u boji čokolade. U jednom dijelu dnevnog boravka nalaze se i velika ugaona garnitura, drvena lampa i jednostavan moderni stočić za kafu.

Tepih je dodat zbog maksimalne udobnosti i komfora.

 

Dječija spavaća soba se ne razlikuje od ostatka prostora, a u njoj takođe možete vidjeti drvene grede i zidove od cigle, ali i retro dječiji krevet u crnoj boji, koji u ovom prostoru za dječaka izgleda izvanredno.

 

Glavna spavaća soba je rađena u crnoj i sivoj nijansi, dok okrečeni zidovi dodaju svijetle elemente njenom prostoru. Moderne komode i tamne postaljine udobnog izgleda čine da soba djeluje opuštajuće i komotno. Lampe pored kreveta predstavljaju akcente i posjeduju reflektujuću bazu podeljenu crnim abažurom, izvanrednog i veoma jakog kontrasta.

Tags: , , ,

Related posts