Žena je tokom svog djetinjstva bila izložena grubom maltretiranju zbog svog fizičkog izgleda. Uvrede koje su joj dobacivale uključivale su je nazivanje “ružnom kao pakao”.

Uprkos tome, ona se pokazala kao živi primer izreke „ko se poslednji smeje najslađe se smeje.

April Opal, koja je nekada bila poznata kao “dete čudnog izgleda” tokom svojih problematičnih školskih dana, nije ni slutila da će jednog dana zarađivati ​​za život od svog zapanjujućeg izgleda.

Trenutno zarađuje najviše 35.000 evra mesečno. Uprkos činjenici da trpi kritike na račun svog fizičkog izgleda, ona to priznaje i zanemaruje ne dopuštajući da joj to umanji samopouzdanje, kao što je to činilo u ranijim godinama školovanja. Instagram nalog poznat kao “itsaprilopal” vodi April Opal.

Kao rezultat nemilosrdnog maltretiranja tokom svog djetinjstva, Ejpril je razvila otpornu naklonost. Sada je sposobna da se nosi s internetskim trolovima s lakoćom. April, 19-godišnja stanovnica Middlesbrougha, u početku je bila na putu na Oksfordski univerzitet da nastavi studije. Međutim, umjesto toga odlučila je prodati svoje provokativne fotografije na internetu. Kao rezultat njenog poslovnog poduhvata, ona sada zarađuje hiljade dolara svakog mjeseca.

Izazov mi je da prihvatim da sam nadoknađen za svoj izgled pošto sam bio neprivlačno dete. Moj izgled je bio razlog za stalno maltretiranje i ismijavanje. Bio sam ekscentrično dete i kako sam sazrevao, moja socijalna nespretnost je opstajala. Osim toga, imala sam višak kilograma i uzdržavala sam se od šminkanja, prema intervjuu za The Daily Star.

Uprkos njenoj sposobnosti da se sada brani od nasilnika, maltretiranje s kojim se suočavala u školi imalo je trajan uticaj na njen odrasli život. Ejpril je izjavila: „Čudno je, i dalje se osećam kao da me svi potajno ismevaju i ne odobravaju moj izgled. Kao da će otkriti da me nikada nisu prihvatili kao normalnu osobu.

Aprilsko prisustvo na društvenim mrežama izazvalo je znatnu količinu komentara mržnje. Stekla je na glasu zbog svojih brzih replika na ove opake mržnje. Na primjer, kada ju je komentator nazvao ‘ružnom’, Ejpril je uzvratila duhovitom replikom: “Ako me smatraju neprivlačnom, šta te to čini, prijatelju?