Izmjene u izgledu Merjem Uzerli bile su toliko opsežne da je postala neprepoznatljiva.

Glumica Merjem Uzerli je 12. avgusta ove godine proslavila 40. rođendan. Prvobitno je među domaćom publikom stekla priznanje zbog svog portreta Sultanije Hurem u televizijskoj seriji “Sulejman Veličanstveni” kao mlade djevojke, a njeni fanovi su od tada pomno pratili njenu karijeru. Uprkos estetskim modifikacijama kako bi promijenila njen izgled, Uzerlini obožavatelji su izrazili poteškoće da je prepoznaju kao zadivljujuću Hurem koju je nekada glumila.


Dotična glumica nije prkosila trendu vječne mladosti, a nakon pete decenije života odlučila je promijeniti izgled. To je uključivalo tretmane botoksom i povećanje jagodica. Kao rezultat toga, mnogi su primijetili da je voljeni lik Hurem teško prepoznatljiv.
Merjem je nedavno na svom “Instagram” nalogu podelila fotografije na kojima se može videti kako uživa u košarkaškoj utakmici sa svojim prijateljima. Čini se da na ovim fotografijama njen izraz lica ima jedinstven značaj.

Iako je fokusna tačka slike bila impresivna, dugačka pletenica na njenoj glavi, to nije bilo ono što je privuklo najveću pažnju za glumicu. Nakon što je Merjem Uzerli povukla kosu sa lica, njene kozmetičke procedure postale su glavna tema razgovora. Njene jagodice su bile izraženije, oči su imale novi kos, a lice besprekorno zategnuto. Mnogi posmatrači su primetili da više ne liči na sebe.
Novi imidž Merjem Uzerli izazvao je i kritike i pohvale njenih obožavatelja. Dok su neki izrazili svoje neodobravanje, drugi su dali komplimente.

Oglasi