Tokom jesenjeg meseca oktobra, poznata astrolog Tamara Globe dala je opširno objašnjenje o predstojećim događajima koje možemo da predvidimo.

Posebno su zapažene istovremene pomračenja za koje se predviđa da će imati značajan uticaj na sve nas. Oktobar se tipično povezuje sa horoskopskim znakom Vage, gdje je ravnoteža i spokoj prirode najočitiji. Međutim, uprkos ovom mirnom izgledu, pomenuti astrolog predviđa da će se značajne globalne pojave verovatno dešavati tokom celog meseca, uglavnom zbog uticaja pomračenja. Važno je imati na umu da je pomračenje Sunca zakazano za 14. oktobar, dok će se pomračenje Mjeseca dogoditi 28. oktobra.

Tokom prve polovine oktobra, Ovnovi će biti zauzeti naletom aktivnosti vezanih za njihov profesionalni život, koji će doneti značajna dostignuća i pobede. Lične stvari će neko vrijeme ostati stabilne, ali ih mogu poremetiti sukobi i nesuglasice sa kolegama i nadređenima na poslu. Preporučljivo je da sredinom oktobra posebno vodite računa o porodičnim stvarima, jer na poslu mogu nastati sukobi i tenzije bez vaše svijesti. Budite oprezni sa sumnjivim kontaktima i pazite na svoju okolinu. Druga polovina oktobra može se pokazati kao finansijski napor, a Ovnovi moraju biti oprezni i suzdržani kako bi izbegli prekomernu potrošnju, čemu su skloni.


U narednom mjesecu Bik može očekivati ​​značajna postignuća kako u ličnim tako i u kreativnim poduhvatima tokom prve sedmice. Međutim, važno je održavati čisto okruženje i izbjegavati druženje s pojedincima koji mogu iznositi sumnjive prijedloge koji bi se potencijalno mogli ispreplitati s ličnim ili profesionalnim životom. Neophodno je pažljivo procijeniti sve situacije i izazove koji se mogu pojaviti, uključujući mogućnost gubitka posla. Ključno je ostati na oprezu i pažljiv prema svim faktorima. Krajem oktobra od vitalne je važnosti dati prioritet kvalitetnom vremenu sa voljenim osobama i suzdržati se od iznošenja bilo kakvih skrivenih frustracija na njih.

Blizanci čekaju divan početak oktobra. Prvih deset dana ovog mjeseca može ponuditi prilike za uspostavljanje novih i uzbudljivih odnosa, uključivanje u uzbudljivu saradnju sa nepoznatim poslovnim partnerima i uživanje u aktivnom društvenom životu. Iako ćete većinu svog vremena tokom mjeseca posvetiti poslu, neki projekti i dogovori vezani za kreativnost možda neće doći do realizacije sredinom oktobra. Kako se približavate trećoj dekadi u mjesecu, davanje prioriteta svom zdravlju postaje ključno. Važno je da ostanete na oprezu, jer drugi mogu pokušati zauzeti vaše mjesto na poslu.

Oglasi