Prije mjesec i po javnost je saznala da se razvodi popularni pjevač Haris Džinović od svoje supruge Meline i to je bio prvi u valu razvoda koji su pogodili javnu scenu u posljednje vrijeme. Pjevač Haris Džinović juče je u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu okončao razvod od modne kreatorke Meline Džinović, čime je njihov brak okončan.Ispred zgrade Haris je stigao u pratnji sina Kana, gdje ih je dočekalo mnoštvo novinarskih ekipa.Melina je zbog izostanka sa ročišta ostala nedokučiva za novinare, a Haris je ostao bez objašnjenja za nedolazak. No, kako bi to kompenzirao, iznio je brojne nepoznate detalje o životu bivšeg para.

Ne provjeravajući ništa, posumnjao je da mu je, kako je istaknuo, bila nevjerna više godina.Sud je brzo dovršio moj razvod bez ikakvih nepotrebnih odgoda, dodatnih ročišta ili žalbi, što je rezultiralo brzim rješenjem procesa.

Dugo sam uživao u slobodi neopterećenosti. Najštetnija situacija koja se može dogoditi osobi je gubitak autonomije prema supružniku, bez obzira na status braka.

Haris je na početku intervjua za “Hype” izrazio svoje razočaranje, rekavši da iako mu sloboda nije oduzeta, shvatio je da je njegov brak postao prevara. Kao prevareni suprug, priznao je da je posljednji otkrio istinu.

Duboko razočaranje koje osjećam proizlazi iz izdaje, koja se može opisati kao klasični čin izdaje, nasrtaj na svetost obitelji.

 

Izrazio je svoju frustraciju zbog nepravednog razdvajanja obitelji, istaknuvši da nije imao nikakvu ulogu u njenom raspadu. Pojasnio je da njegovo kajanje nije proizašlo iz financijskih stvari, već iz nedostatka poštovanja, nezahvalnosti, izdaje i komodifikacije koja se dogodila.

Haris je izrazio jasnoću u pogledu podjele imovine.Zakon će odrediti vlasništvo, pripada li joj po pravu ili je cijela kuća u njezinu vlasništvu. Moje znanje o zakonu je ograničeno, tako da će se odvijati onako kako je suđeno.Bez ikakve komunikacije između nas, iznenada je napustila kuću, naizgled pobjegla i netragom nestala, čak je zanemarila da dopre do djece.

Haris je spomenuo da ju je vidio kako uklanja svoje stvari bez njegove prisutnosti, što je prošlo nezapaženo gotovo godinu dana, ostavljajući ga zbunjenim jer nije mogao dokučiti nikakvo uvjerljivo objašnjenje.

 

Tijekom čitavog svog postojanja nikada je nisam upustio u bilo kakav oblik fizičke ili emocionalne povrede. Umjesto toga, dosljedno sam djelovao na dobronamjeran način, čineći samo djela ljubaznosti. Ostaje mi tajna koji su postupci s moje strane doveli do nesretnih okolnosti u kojima se trenutno nalazim.

Čvrsto je vjerovala u očuvanje braka, zagovarajući da je razvod greška i naglašavajući važnost braka kao institucije. Samouvjereno je izrazila uvjerenje da će se brak jednog dana neočekivano raspasti poput munje.

Brak je bio lišen ikakvih problema; međutim, odlučila se odvojiti od mene i počela se više družiti sa svojim prijateljicama i ići na izlete. Kao rezultat toga, postupno sam postajao sve povučeniji. Danas sam se konačno pomaknuo iz ove situacije.

 

Haris se osvrnuo na intenzivan emocionalni nemir koji je doživio, potpuno očekujući da će ga to slomiti. Međutim, na veliko iznenađenje, izašao je iz kušnje s novom snagom i otpornošću. Svoju sposobnost nadvladavanja pripisao je pomoći više sile, priznajući da je božanska intervencija odigrala ključnu ulogu na njegovu putovanju.

Tek nedavno sam postao svjestan njezinih dugogodišnjih prijevara. Nažalost, nisam mu posvetio pažnju koju zaslužuje, gajeći sumnje bez poduzimanja radnji, zanemarivši da se dodatno raspitam ili odredim nadzor. Obeshrabrujuća je istina da kada žena izađe van bez pratnje, postaje meta neopravdanog nadzora. Već mjesec i pol dana ova krasna majka nema nikakvih vijesti od sina,niti ga je nazvala rekao je pjevač.

Oglasi