Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su se našli u centru pažnje medija zbog događaja koji im je promijenio život. Važno je istaći da je par već ranije sa svojim vjernim pratiocima podijelio radosnu vijest da željno iščekuju dolazak novog člana u svoju porodicu. Međutim, sudbina im je zadala udarac kako su se pojavile nepredviđene okolnosti koje su na kraju rezultirale gubitkom njihove dragocjene trudnoće. U svjetlu ovog preokreta, Anastasija i Nemanja su donijeli zajedničku odluku da se povuku iz očiju javnosti, tražeći utjehu i fokusirajući se na proces emocionalnog iscjeljenja u vrtlogu emocija i izazova sa kojima se trenutno suočavaju.

 

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj donijeli su zajedničku odluku da započnu ljetnju sezonu upuštajući se u divnu avanturu na Azurnu obalu koja oduzima dah. Žudeći za prijeko potrebnim opuštanjem, par je potražio utjehu u terapeutskom zagrljaju zlatnog sunca i svjetlucavog mora, koji su od davnina poznati po svojoj sposobnosti da pružaju utjehu i podstiču izlječenje. Zbog izuzetnog talenta Nemanje Gudelja kao renomiranog pjevača i njegovog velikog uspjeha kao vrhunskog fudbalera, imao je pravo da izabere izvanrednu destinaciju za njihov bijeg, i nakon pažljivog razmatranja, na kraju su se odlučili za očaravajući grad Saint-.

 

Gudelj i njegova partnerka, manekenka Lana Lazarević, trenutno su u vezi i uspostavili duboku vezu sa Nemanjom i Anastasijom. Evidentno je da Cecinu kćerku dijeli snažna veza sa Lanom, koja nije samo divna osoba već i predana studentica prestižnog Američkog univerziteta u Beču. Vrijedi napomenuti da je Lana ranije imala veze sa poznatim reperom Vojažem. Veselo društvo imalo je zadovoljstvo odsjesti u veličanstvenoj vili uređenoj u šarmantnom mediteranskom stilu. Tokom svog boravka, prepustili su se mnoštvu ljetnih užitaka, uključujući glamurozne koktel zabave koje se održavaju pored bazena. Večeri su bile ništa manje nego nezaboravne dok su se upuštali u uzbudljivu avanturu u grčkom restoranu, uranjajući u zadivljujuću atmosferu koju stvaraju očaravajući zvuci tradicionalne muzike.

 

Oglasi